HIF
Från 2017 och framåt är Torbjörn Dencker anlitad av Helsingborgs IF som mediaansvarig under hemmamatcherna i superettan. Uppdraget innefattar även liveintervjuer i samband med nätverks- och medlemsträffar, studioprogram och podcastproduktion.

Swedish Open (Båstad)  
Sedan 2012 har Dencker uppdraget att dokumentera det mesta som händer under dam- och herrveckorna i tennis. Uppdragsgivare är Lagardère (tidigare PR Event). Ofta svarar vi både för film, intervju och redigering (och ofta i team med reporter Jonas Arnesen).

If Stockholm Open 
Ett uppdrag Dencker Media haft sedan 2012 för Lagardère. Liknande uppdrag som under Swedish Open i Båstad med ansvar för det rörliga innehållet under den av ATP prisbelönta turneringen.

IFK Helsingborg
Under 2017 har Dencker fått uppdraget att ta hand om mediaansvaret under Friidrotts-SM i Helsingborg.

SEB
Filmproduktion för en av huvudsponsorerna – SEB – under tennisveckorna i Båstad 2017.

Tennis.se
Dencker Media har förmånen att då och då jobba med Fed Cup- och Davis Cuplagen och de yngre landslagen för Svenska Tennisförbundets räkning.

Helsingborg Marathon
Sedan 2013 har även Helsingborg ett eget marathonlopp där Torbjörn Dencker haft förmånen att vara huvudspeaker (på uppdrag av Andreas Gartmyr och Simon Wikstrand) under alla åren. Ett oerhört stimulerande uppdrag under ett folkligt arrangemang.

Höganäs Halvmaraton
Sedan 2017 har Dencker uppdraget av Emring Järlmo AB som speaker under premiäråret för Kullabygdens nya stora happening i april.

Kings of Tennis
Filmproduktion och reporter i samband med den häftiga tennisturneringen där strålkastarna åter tänds på de stora tennislegendarerna genom tiderna.

Betsson
Tillsammans med Jonas Arnesen producerade Dencker Media flera tv-intervjuer med gästen och förre världsfyran Thomas Enqvist i samband med de större ATP-turneringarna under 2017.

RC Hotel
Filmproduktion för entreprenören Martin Claessons livsverk, det imponerande sports- och businesshotellet RC Hotel i Jönköping. Det har blivit både företagspresentation och filmer från Challengerturneringen RC Hotel Open.

Höganäs kommun
Under våren 2017 producerade Torbjörn Dencker (tillsammans med kollegan Olof Engvall) ett antal podcastavsnitt med entreprenörer. Publicerades på kommunens plattformar under sommartid.

Collector
Under flera år har Dencker Media haft uppdrag av nischbanken Collector, i samband med sponsoråtagande, föredrag, kick off mm.

Hittarps IK
Filmproduktion och programledareuppdrag med ojämna intervaller för division 2-klubben (med ett rikt nätverk).

Pålsjö Tennis
I samband med landets näststörsta damtävling i tennis jobbade Dencker Media på uppdrag av Peter Larsson som driver den fina anläggningen i Helsingborg.

RS
Dencker Media har förmånen att då och då jobba med ex-världsfyran Robin Söderling och kollegan Magnus Alsterback med reklamfilm för märket RS som bl a rullar i Tennis channel.

Vikens hamnkrog
Varannan vecka under säsong skapar och presenterar Torbjörn Dencker quiz för besökarna på hamnkrogen i det idylliska fiskeläget norr om Helsingborg. Dencker håller även quiz för privata sällskap och företag i samband med personalevents.

Alltid Fullsatt
Torbjörn Denckers egen fotbollskanal med dagliga nyheter, bloggar, tv-klipp och podcasts. Efter nära fem år lades sajten på is tills vidare.

Film och foto för Vitamin Well i samband med event och lansering av drycken.
TV4
Frilansande med ojämna intervaller för tv-kanalens sportsändningar med nyhets- och matchinslag.
Helsingborgs Dagblad
Fram till 2014 jobbade Torbjörn Dencker som programledare, reporter och redaktör för tidningens tv-satsning 24HD och programmen Sportsnack, 24Fotboll och 24Hockey.
Läkerol
Filmproduktion i samband med Swedish open i Båstad 2017.
(Fetmarkering = länk till videos mm)
Magasinet Insidan
Frilansuppdrag som skribent för prisbelönta HIF-magasinet Insidan.